U zoekt naar een cameramast die u niet in de steek laat. Als producent is het onze drijfveer om vanuit die basis te ontwikkelen. Hieronder een omschrijving hoe we dit realiseren.

1: Omkasting / plaatwerk

Een mobiele cameramast staat dag- en nacht buiten in weer en wind. Vanaf de tekentafel houden we al rekening met de levensduur van een cameramast. Om dit te garanderen wordt er voor iedere mobiele cameramast met het volgende rekening gehouden:

• Standaard wordt er alleen gegalvaniseerd staal gebruikt.
• Weinig snijpunten van de lasersnij-machine omdat deze punten een risicofactor zijn voor roestvorming.
• Het gegalvaniseerde staal wordt in eigen huis gepoedercoat met een laagdikte tot 80 µm in de door u gewenste RAL-kleur.

2: Hybride techniek

De hybride techniek werkt fantastisch bij langdurige projecten. Dankzij deze techniek kunnen cameramasten zonder problemen tot 6 maanden functioneren zonder dat u naar de cameramast hoeft om te kijken. De mobiele cameramast functioneert vooral op batterij en heel af en toe zal de motor aanslaan om de batterijen op te laden. Door hier een zonnepaneel aan toe te voegen zal de motor nog minder aan hoeven te slaan. Trime was als één van de eerste al bezig met de hybride techniek en heeft jarenlange ervaring zodat er de optimale afstelling is tussen de motor en de batterij.

3: Batterijen

Er is een enorme kwaliteitsverschil bij de batterijen. Trime levert alleen hoogwaardige batterijen:

  • AGM Batterijen met geringe zelfontlading die ook prima blijven functioneren bij koude omstandigheden. Standaard gaan AGM batterijen +500 cycli mee. De AGM batterijen van Trime zijn nauwelijks duurder, maar gaan wel 1250 cycli mee.
  • Hoogwaardige Lithium Ion Batterijen die (in tegenstelling tot veel vergelijkbare Lithium Ion batterijen) kunnen functioneren van -20 tot +50º celcius. Ook het opladen onder 0º is geen enkel probleem.

3: Modulaire opbouw

Iedere Trime lichtmast heeft een modulaire opbouw. Dit betekend dat het bedieningspaneel, de kast met de router, de motor en generator (bij de hybride cameramasten) in minder als de helft van de normale tijd losgekoppeld / gedemonteerd kan worden. Dit heeft voor u de volgende voordelen:
• Bij het produceren wordt altijd vanuit een natuurlijke werkhouding gewerkt wat het risico op productiefouten verminderd.
• Storingen en onderhoud kunnen in minder dan de helft van de normale tijd worden uitgevoerd.
• Als fabrieksvestiging kunnen wij u op deze manier snel van dienst zijn door bijv. een vervangende bedieningspaneel of kast met beveiligingselementen te plaatsen.

4: Masten

Op de gegalvaniseerde masten van Trime geven we levenslange garantie en in de meeste gevallen zijn deze gecertificeerd tot een windsnelheid van 110 km. per uur. De masten van Trime zijn zowel hydraulisch als manueel leverbaar. Ook de masten produceren we in eigen huis. Als enige in de markt kunnen we de stroom- en utp-kabel in de mast geleiden zodat deze niet door derden doorgeknipt kan worden.

5. Maatwerk

Uw wensen staan bij ons bovenaan. Doordat we het hele traject van tekentafel, productie, levering en aftersales in eigen beheer uitvoeren zijn we snel in staat om een cameramast volledig naar uw wens aan te bieden. Een traject als deze hoeft zeker geen jaren te duren en kan in enkele maanden bij u geleverd worden. Dankzij een efficiënt proces zijn grote aantallen ook niet nodig.

Bekijk hier alle beschikbare modellen.