Waarom Trime

Voor u is kwaliteit is essentieel, maar ook een doordacht concept. Mobiele cameramasten moeten het altijd doen. Als producent van mobiele cameramasten realiseren we ons dit als geen ander:

1: Omkasting / plaatwerk

Een mobiele cameramast staat dag- en nacht buiten in weer en wind. Vanaf de tekentafel houden we al rekening met de levensduur van een cameramast. Om dit te garanderen wordt er voor iedere mobiele cameramast met het volgende rekening gehouden:

• Standaard wordt er alleen gegalvaniseerd staal gebruikt.
• Weinig snijpunten van de lasersnij-machine omdat deze punten een risicofactor zijn voor roestvorming.
• Het gegalvaniseerde staal wordt in eigen huis gepoedercoat met een laagdikte tot 80 µm in de door u gewenste RAL-kleur.

2: Hybride techniek

De hybride techniek werkt fantastisch bij langdurige projecten. Dankzij deze techniek kunnen cameramasten zonder problemen tot 6 maanden functioneren zonder dat u naar de cameramast hoeft om te kijken. De mobiele cameramast functioneert vooral op batterij en heel af en toe zal de motor aanslaan om de batterijen op te laden. Door hier een zonnepaneel aan toe te voegen zal de motor nog minder aan hoeven te slaan. Trime was als één van de eerste al bezig met de hybride techniek en heeft jarenlange ervaring zodat er de optimale afstelling is tussen de motor en de batterij.

3: Batterij

Er is een enorme kwaliteitsverschil bij de batterijen. Trime levert alleen hoogwaardige batterijen:

  • AGM Batterijen met geringe zelfontlading die ook prima blijven functioneren bij koude omstandigheden.
  • Hoogwaardige Lithium Ion Batterijen die (in tegenstelling tot veel vergelijkbare Lithium Ion batterijen) kunnen functioneren van -20 tot +50º celcius. Ook het opladen onder 0º is geen enkel probleem.

3: Modulaire opbouw

Iedere Trime lichtmast heeft een modulaire opbouw. Dit betekend dat het bedieningspaneel, de kast met de router, de motor en generator (bij de hybride cameramasten) in minder als de helft van de normale tijd losgekoppeld / gedemonteerd kan worden. Dit heeft voor u de volgende voordelen:
• Bij het produceren wordt altijd vanuit een natuurlijke werkhouding gewerkt wat het risico op productiefouten verminderd.
• Storingen en onderhoud kunnen in minder dan de helft van de normale tijd worden uitgevoerd.
• Als fabrieksvestiging kunnen wij u op deze manier snel van dienst zijn door bijv. een vervangende bedieningspaneel of kast met beveiligingselementen te plaatsen.

4: Masten

Op de gegalvaniseerde masten van Trime geven we levenslange garantie en in de meeste gevallen zijn deze gecertificeerd tot een windsnelheid van 110 km. per uur. De masten van Trime zijn zowel hydraulisch als manueel (met afneembare handgreep) leverbaar. Door een kabelspansysteem staat de mast ook op 8,5 meter hoogte als een huis en kan de camera een stabiel beeld geven.

5: Beveiligingscomponenten

Trime kan uw cameramast compleet leveren of u kunt zelf uw eigen camera toevoegen. Als producent werkt Trime werkt samen met gespecialiseerde cameraleveranciers. die hoogwaardige oplossingen bieden zoals:

  • Reikwijdte tot 150 meter per camera.
  • 360º zicht mogelijk
  • Versleutelde verzending van beelden voldoet aan de Privacywetgeving
  • Kan aangesloten worden op iedere gecertificeerde particuliere alarmcentrale (PAC)
  • Pan Tilt Zoom (PTZ) camera
  • VCA slimme camera die onderscheid maakt tussen mens, dier etc. Ook diverse andere parameters kunnen ingesteld worden  n.a.v. tijdszone, mensen mogen wel eruit, maar niet erin etc. etc.
  • Kan voorzien worden van afschrikwekkende groene verlichting.
  • Zeer veel extra opties mogelijk.

6. Maatwerk

Uw wensen staan bij ons bovenaan. Doordat we het hele traject van tekentafel, productie, levering en aftersales in eigen beheer uitvoeren zijn we snel in staat om een cameramast volledig naar uw wens aan te bieden. Een traject als deze hoeft zeker geen jaren te duren en kan in enkele maanden bij u geleverd worden. Dankzij een efficiënt proces zijn grote aantallen ook niet nodig.

Download hier de brochure met alle beschikbare modellen.